Iní

ZOSTAŇTE V BEZPEČÍ POČAS PANDÉMIE

V spoločnosti Dakea sme presvedčení, že všetci, ktorí inštalujú naše vysoko kvalitné strešné okná a príslušenstvo, sa usilovne snažia o to, aby udržal seba a všetkých okolo seba v bezpečí v maximálnej možnej miere. Sme tu aj preto, aby sme vám pomohli a poradili v týchto ťažkých časoch a poskytli vám podporu pri každom kroku. Takto Vám môžeme pomôcť :

Výber vášho okna.

Čím menej výjazdov budete môcť vy podniknúť, tým bezpečnejšie zostanete vy aj vaši kolegovia. Preto sme vyvynuli veľmi jednoduchý spôsob na špecifikáciu vhodného okna pre váš projekt. Stačí ísť do nášho ľahko vyplniteľného a užitočného konfigurátora – určeného pre profesionálov. Vyplňte podrobnosti, ktoré sú pre vás relevantné: od technických parametrov, veľkosti a počtu okien až po typ lemovania. Odporučíme vám ideálne strešné okno pre váš projekt.

Všetky rady, ktoré potrebujete

Máte nejaké otázky týkajúce sa našich produktov? Jednoducho kontaktujte náš tím zákazníckej podpory telefonicky alebo pošlite svoj dotaz mailom prostredníctvom webovej stránky   (-časť Kontakt ) a my sa vám ozveme do 24 hodín. Môžeme vám poskytnúť cenovú ponuku alebo tiež odpovedať  na všetky vaše technické otázky.

Môžete tiež  požiadať o presmerovanie  na vášho lokálneho DAKEA obchodného zástupcu, aby ste dostali rady o produkte priamo na mieru, a mohli byť nasmerovaní na miestneho DAKEA predajcu, aby spracoval vašu objednávku. Lokálny Dakea obchodný zástupca vás môže navštíviť osobne, virtuálne alebo priamo na stavbe, aby zodpovedal vaše otázky vyvstávajúce priamo pri montáži.

Sme tiež hrdí na to, že na YOUTUBE ponúkame podrobné montážne videá, ktoré vám ukážu, ako inštalovať rôzne typy strešných okien a lemovaní Dakea na najvyššej možnej úrovni.

Získajte odmeny.

Keď si kúpite strešné okno alebo príslušenstvo Dakea, my vám dodáme nielen vašu objednávku: sme s vami pri každom potrebnom kroku. Naša aplikácia vám ponúka technickú podporu a možnosť získať odmeny. Jednoducho si stiahnite aplikáciu Dakea PRO.app, potom naskenujte QR kód a zaregistrujte svoje strešné okná Dakea. To aktivuje nielen 20-ročnú záruku, ale tiež vám umožní zbierať body, ktoré následne môžete vymeniť za čokoľvek, od pracovných odevov až po bežne použiteľné poukazy do e-shopu.

A nezabudnite…..

Rady týkajúce sa zvládnutia vírusu sa menia v závislosti od vládnych opatrení a miesta, kde žijete. Takže prosím vždy držte krok s najnovšími vládnymi pokynmi o bezpečných pracovných postupoch počas pandémie, najmä v domácnostiach iných ľudí.

Súvisiace články

Správy

Krzysztof Dudek vstupuje do úlohy nového generálneho riaditeľa spoločnosti Altaterra

Vanaf 1 oktober 2020 heeft Krzysztof Dudek de rol van CEO overgenomen van Krisztian Meszaros, die is afgetr... čítaj viac

Prípadové štúdie

STREŠNÉ OKNÁ DAKEA - „NEBESKÝ ZÁŽITOK“ PRI PRESTAVBE PODKROVIA V LEEDS

Skúsený developer, ktorý sa podujal na prestavbu bungalovu v exkluzívnej štvrti mesta Leeds, mal prvoradý z... čítaj viac

Prípadové štúdie

PRIRODZENÉ SVETLO V INTERIÉRI

Prestavby podkroví sú zaslúžene veľmi populárne vďaka tomu, že sú lacnejším a neinvazívnym spôsobom na zväč... čítaj viac

DAKEA NOVINY

Ste profesionálny montážnik, dodávateľ alebo staviteľ domu? Zaregistrujte sa na odber našich DAKEA Novín ešte dnes, aby ste sa ako prví dozvedeli o nových produktoch, propagačných akciách a exkluzívnych ponukách.

V prípade všetkých Vašich ďalších otázok vyplňte náš kontaktný formulár na našej webovej stránke.