Počas tohto náročného obdobia by sme vás chceli ubezpečiť, že spoločnosť Altaterra ako organizácia tvrdo pracuje a zodpovedne rieši všetky objednávky z našich skladov tak, aby vám mohla  dodávať produkty načas a čo najlepšie, ako je v našich súčasných podmienkach možné.

Spoločnosť Altaterra – ako súčasť skupiny VKR holding – má finančné zabezpečenie a zdroje na podporu vašich objednávok a všeobecných otázok na stredoeurópskom trhu / vrátane Slovenska /, so špecializovaným tímom zákazníckeho oddelenia, ktorý vás podporuje na diaľku. (https://dakea.sk/kontakt/)

Chápeme, že sa nachádzame v neistých časoch a radi by sme Vás povzbudili, aby ste z tohto obdobia vyťažili čo najviac, a to aj zvyšovaním kvalifikácie, učením sa o nových produktoch online : https://dakea.sk/vyrobky/stresne-okna/ a získali tak náskok pred konkurenciou!

Chceli by sme sa vám poďakovať za vašu stálu podporu a prajeme Vám a vašim rodinám veľa šťastia a počas týchto dní obzvlášť aj čo najpevnejšie zdravie.

DAKEA NOVINY

Ste profesionálny montážnik, dodávateľ alebo staviteľ domu? Zaregistrujte sa na odber našich DAKEA Novín ešte dnes, aby ste sa ako prví dozvedeli o nových produktoch, propagačných akciách a exkluzívnych ponukách.

V prípade všetkých Vašich ďalších otázok vyplňte náš kontaktný formulár na našej webovej stránke.