Správy

Krzysztof Dudek vstupuje do úlohy nového generálneho riaditeľa spoločnosti Altaterra

Od 1. októbra 2020 Krzysztof Dudek prevzal pozíciu generálneho riaditeľa spoločnosti Altaterra, pričom vystriedal Krisztiána Mészárosa, ktorý prevzal novú riadiacu úlohu v rámci skupiny VKR.

Krzysztof je súčasťou tímu Altaterra už 14 rokov, svoju kariéru začal v obchodnom oddelení v Poľsku a potom bol povýšený do rôznych rolí riadenia krajiny a regiónu. Od roku 2010 je Krzysztof výkonným riaditeľom spoločnosti Altaterra Polska. Od roku 2012 je Krzysztof zodpovedný za riadenie predaja v strednej a východnej Európe a od roku 2019 aj za krajiny DACH, Balkán, Pobaltie a Export. Pod jeho vedením Altaterra výrazne zlepšila výkonnosť v regióne a získala podiel na trhu.

„Počas svojho pôsobenia v spoločnosti Altaterra som mal príležitosť prevziať rôzne obchodné a manažérske úlohy, ktoré mi umožnili porozumieť potrebám našich zákazníkov, ako aj našim rôznym interným operáciám, a som hrdý na to, že môžem pracovať pre spoločnosť, ktorá umožňuje zamestnancom rozvíjať sa s rastom spoločnosti. Keď sa pozriem na pár rokov späť v čase, je úžasné vidieť, že každý malý krok, ktorý robíme, môže mať z dlhodobého hľadiska taký obrovský vplyv na rozvoj spoločnosti.

Altaterra je pre mňa viac ako spoločnosť. Naše hodnoty modelovej spoločnosti, ktoré definujú spôsob našej práce, na mňa mali zásadný vplyv, a to v obchodnom aj osobnom živote. V živote nie je lepší pocit ako robiť veci, ktoré sú dobré pre vaše okolie. V súlade s našimi hodnotami preto budeme pokračovať v našom úsilí prinášať cenovo dostupné riešenia denného svetla do života ľudí a poskytovať celkovú spokojnosť zákazníkov. Som hrdý na to, že som mal možnosť prispieť k našej doterajšej vízii a teším sa na to, čo je pred nami.

V posledných mesiacoch sa nám podarilo prekonať búrku spôsobenú COVID-19. Pri príprave plánov obnovy sme sa prispôsobili a úzko spolupracovali s našimi partnermi. Výsledkom je, že Altaterra je dnes ako podnik v lepšom stave so stabilnou finančnou výkonnosťou, širšou ponukou produktov a udržateľnejším prístupom k podnikaniu ako kedykoľvek predtým. Tento pokrok sa nám podarilo napriek nedávnym globálnym výzvam, ktoré sú mimoriadne výnimočné. S týmto vedomím by som sa chcel poďakovať všetkým našim oddaným a pracovitým zamestnancom a našim verným partnerom za to, že boli s nami na tejto ceste.

Napriek našej vysokej výkonnosti v tomto období však stále existuje úroveň neistoty ohľadom budúcnosti. Táto neistota v nás zostane aj v roku 2021, ale som si istý, že dopyt po strešných oknách a príslušenstve zostane silný, pretože ľudia hľadajú nové domy alebo vylepšujú tie súčasné. Naša svižnosť a schopnosť reagovať na meniace sa potreby zákazníkov bude pre Altaterru naďalej prioritou. Do budúcnosti budeme naďalej investovať do oblastí, ktoré nám umožňujú rásť, rozvíjať sa ako obchod a zostať odhodlaným partnerom.

Som nadšený a teším sa na spoločné budovanie našej budúcnosti. “ – Krzysztof Dudek

Krzysztof Dudek (39) sa narodil vo Varšave. Vyštudoval Varšavskú univerzitu a do spoločnosti Altaterra nastúpil krátko po roku 2006. Je ženatý, má dvoch synov vo veku 10 a 11 rokov.

Altaterra, súčasť skupiny VKR, bola založená v roku 2001. Dnes je Altaterra európskym lídrom na trhu v segmente privátnych značiek a hrdým majiteľom značky Dakea, určenej pre inteligentných profesionálov. Spoločnosť s predajom vo viac ako 30 krajinách zamestnáva 120 zamestnancov z 12 národností v celej Európe a podporuje zákazníkov na všetkých hlavných trhoch.

Súvisiace články

Prípadové štúdie

STŘEŠNÍ OKNA Dakea - "ZÁŽITEK Z NEBE" PŘI PŘESTAVBĚ PODKROVÍ V LEEDS

Zkušený developer, který se ujal přestavby bungalovu v exkluzivní čtvrti města Leeds, měl prvořadý zájem na... čítaj viac

Prípadové štúdie

VÍCE OSVĚTLENÍ DO INTERIÉRŮ

Přestavba půdy na podkroví vždy vyžaduje zvláštní pozornost, neboť představuje poměrně levné a jednoduché z... čítaj viac

Prípadové štúdie

ODOLNOST VŮČI ZEMĚTŘESENÍ V NIZOZEMSKU

RIZIKOVÁ OBLAST! Provincie Groningen je známa častým výskytem zemětřesení způsobeným těžbou plynu, která se... čítaj viac

DAKEA NOVINY

Ste profesionálny montážnik, dodávateľ alebo staviteľ domu? Zaregistrujte sa na odber našich DAKEA Novín ešte dnes, aby ste sa ako prví dozvedeli o nových produktoch, propagačných akciách a exkluzívnych ponukách.

V prípade všetkých Vašich ďalších otázok vyplňte náš kontaktný formulár na našej webovej stránke.